WEBSHOP

Jag är numera återförsäljare av Merida cyklar och hela deras utbud som finns att nå via www.merida.se 
Alla cyklar och elcyklar som finns i Meridas webshop kan du få levererade till mig på Klostergårdens cykelservice. Jag monterar givetvis ihop din cykel åt dig helt gratis och om du behöver hjälp med något i framtiden gällande den cykel du köpt via Merida så kan du vända dig till mig! Tryggt och bra. 
 

Elcykel:

Du kanske vill cykelpendla till jobbet och ändå slippa komma till jobbet blöt av svett. Du kanske vill minska dina koldioxidutsläpp. Du kanske vill få lite lagom motion och mycket frisk luft. 

Så om du går i tankar att köpa en elcykel, vill satsa på en elcykel av kvalitet, byggd för nordiska förhållanden och med en elmotor som är utvecklad i Danmark, så har du ett bra tillfälle att göra en smart affär. Hör av dig till mig så ska vi se om vi kan ordna ett bra pris.

 

Hela sortimentet av E-Green 2016 elcyklar hittar du här: http://www.merida.se/…/brand-merkevarer_e_g…/modelyear-2016…

2015 års modeller hittar du här:
http://www.merida.se/…/brand-merkevarer_e_g…/modelyear-2015…

 

Om ni vill ha ytterligare information så hör av er. 

Glöm inte att ange Klostergårdens cykelservice som utlämningsställe när du beställer.

 

Merida ger två års garanti på alla sina varor. De ger även livstidsgaranti på alla Merida cykelramar. Vid köp av en E-green elcykel kan man registrera sig på www.e-green.se och erhålla en extra kapacitetsgaranti för batteriet. Läs mer på   http://www.e-green.se/registrera/ 

 

Jag säljer även cyklar och elcyklar av märket Ideal. Dessa cyklar byggs i Grekland och håller hög kvalitet. Elcykeln Orama 353 D8 fick mycket bra betyg (18 av 20) när tidningen "Allt om elcyklar" testade den nyligen.

Ni kan se utbudet av Ideal-cyklar här: http://www.idealcyklar.se

Kontakta mig för beställning.