Just nu: 10% rabatt på alla democyklar i butiken och 5 % på nybeställning ( gäller ej cyklar från Babboe ). Även 10% rabatt på allt i vår webshop på:

www.cyklamedlast.com

— Boka —

Klostergårdens Cykelservice tar sig fram med lastcykel i den utsträckning det är möjligt, annars används elbil. Alla dagar är bokningsbara oavsett var i västra Skåne man bor så länge man är införstådd med att man som kund betalar för tiden det tar att ta sig till och från er cykel eller bil. Till Hjärup tar det ca 20-25 min att cykla t-o-r, Åkarp tar ca 40 min. t-o-r, S. Sandby tar 40 min t-o-r med elbil, Västra Hamnen tar ca 50 min t-o-r med elbil. Vid bilkörning beror framkörningstiden även på trafiksituationen. För ganska bra koll på restider med cykel och bil så kan man söka i Google Maps och kolla hur lång tid det tar från er adress till Klostergården i Lund med cykel respektive bil så får ni ett bra hum om framkörningstiden (det går ofta några minuter snabbare än vad google maps säger för cykel pga el-lastcykel).

Tiden för framkörning måste ni själva lägga till vid bokning, instruktioner finns på bokningssidan. Läs detta då det annars finns risk att vi inte hinner med er bokning pga att ni missat lägga till korrekt framkörningsavgift ( dvs kostnaden för den tid det tar att ta oss tur och retur till er ) !!

Här hittar ni onlinebokningen: 

https://www.boka.se/lagadincykel