— Klostergårdens Cykelgym —-

ett gym där din egen privata cykel är ditt gym, oavsett om du cyklar elcykel, mtb eller racer 

-Om du tar hand om kroppen genom att cykla, så tar vi hand om din cykel åt dig

Smidig betalning med Swish

Gymmet är tillgängligt för alla som cyklar i Lund-/Malmöområdet eller som kan tänka sig att själv ta sin cykel till Lund eller betala framkörningsavgift för att utnyttja vår mobila cykelservice hemmavid eller på jobbet

— Medlemskap cykelgym —

(när man klickar på de olika medlemskapen så öppnas en ny flik till vår webbshop där man kan köpa dessa medlemskap)

Medlemskap Brons ** 999 kr

För dig som cyklar ofta men inte alltid, som kanske också vill ha en bra slant kvar till andra friskvårdsaktiviteter*.

Coachning, cykelservice inkl smörjmedel samt tränings- och cykelpendlingstips upp till 80 min. ingår i medlemskapet**. Du kan som mest få tillbaka 900 kr via friskvårdsbidrag* vid uppvisande av kvitto. 

Medlemskap Silver **. 1999 kr

För dig som cykelpendlar i stort sett året runt, men kanske vill ha en liten slant över till andra friskvårdsaktiviteter*.

Coachning, cykelservice inkl smörjmedel, vattenflaska, reflexväst samt tränings- och cykelpendlingstips ingår i medlemskapet**. Du kan som mest få tillbaka 1900 kr via friskvårdsbidrag* vid uppvisande av kvitto. Observera att många arbetsgivare inom offentlig sektor samt vissa privata har satt en gräns på 2000 kr för friskvårdsbidrag.

För dig som cykelpendlar året runt oavsett väder och vind, som gärna tar en omväg hem från jobbet, cyklar i stort sett än vart du ska, cykelpendlar flera mil varje arbetsdag, som kanske valt bort bilen för att klara dig med cykel / lastcykel istället. Att cykla är den enda friskvårdsaktivitet* du behöver, du är "hard core".

Coachning, cykelservice inkl smörjmedel, vattenflaska, reflexväst, träningstips (digitala och analoga) samt cykelpendlingstips ingår i medlemskapet**. Du kan som mest få tillbaka 3900 kr via friskvårdsbidrag* vid uppvisande av kvitto. Observera att många arbetsgivare inom offentlig sektor samt vissa privata har satt en gräns på 2000 kr för friskvårdsbidrag


För frågor gällande medlemskap: kontakta cykelgym@lagadincykel.se


* cykling räknas som friskvård enligt skatteverket, så även gym. För motionsaktiviteter och gymkort som arbetsgivaren bestämmer och betalar för ryms kostnaden för ett vanligt årskort på gym inom definitionen för enklare slag och mindre värde. Om det överstiger 5000 kr så räknas det som en skattebelagd förmån. Detta kallas för Personalvårdsförmån, dvs din arbetsgivare kan uppmuntra att du rör dig fysiskt genom att ekonomiskt bidra till olika typer av motionsformer.

Alla våra typer av medlemskap innefattas av reglerna kring personalvårdsförmån, motion och friskvårdsbidrag, dvs du kan lämna in kvitto på ditt medlemskap hos oss till din arbetsgivare och få tillbaka dina pengar via din löneutbetalning. Olika arbetsgivare har olika regler för hur mycket pengar de beviljar varje anställd i friskvårdsbidrag. Mer om Skatteverkets regler för personalvårdsförmån och friskvårdsbidrag kan ni läsa här.

** Medlemskapet i vårt Cykelgym är uppdelat i en träningsavgift och en medlemsavgift, där medlemsavgiften alltid är 99 kr. Den service du erbjuds som medlem korrelerar med hur hängiven du är din träning. Om du tar hand om din kropp så tar vi hand om din cykel. Medlemskapet är giltigt ett år från inköp och kan nyttjas av en ( 1 ) person och till högst 2 olika cyklar (ramnummer kan komma att noteras vid service).