— Cykelpool —

En cykel- eller mobilitetspool är ett bra sätt att erbjuda smarta transportalternativ för en större grupp, t. ex. för de boende i en bostadsrättsförening, på en arbetsplats eller som en mobilitetsåtgärd vid nybyggnation av fastighet.

Vi tillhandahåller både cyklar, lastcyklar, elcyklar, ellastcyklar och elsparkcyklar som passar för olika typer av mobilitetspooler. Vi kan även hjälpa till med mobilitetsåtgärder och mobilitetslösningar där bilar ingår och här har vi främst samarbete med GoRide.

När det gäller bokningssystem, digitala appstyrda lås eller skåp så samarbetar vi med GoRide som har ett smart och enkelt system. Vi kan även erbjuda försäkring av cyklarna som gäller både för användarna under deras användande-tid och för ägarna av cykelpoolen när cyklarna står i sitt hemvist.

I dagsläget har vi 30-talet cykelpooler i drift här i Lund- och Malmöområdet, de flesta i samarbete med GoRide, SunFleet/M och CargoBike of Sweden, med mestadels 3-hjuliga lastcyklar. De flesta mobilitetspoolerna som vi driftar är inköpta eller uppstartade av byggherrar, fastighetsutvecklare och bostadsrättsföreningar för att tillhöra en eller flera fastigheter, som en mobilitetstjänst kopplad till ditt boende. Vilka olika typer och modeller av cyklar och lastcyklar som kan ingå i en cykelpool via oss hittar ni under flikarna Cyklar och Lastcyklar här på vår sajt.