Bokning

Här kan företag och boende i LUND boka tid för cykelservice och reparation i Lund samt: https://boka.se/lagadincykel/info
 
Här kan boende i HJÄRUP boka tid för cykelservice och reparation (OBS: bara tisdagar): https://boka.se/lagadincykelihjarup/info
 
 
Jag lagar din cykel på plats hos dig, oavsett om det gäller en punktering eller byte av vevlager. Jag har eller kan beställa de flesta delarna till din cykel men du kan även köpa dem själv och sedan låta mig montera dem. Eftersom det finns reservdelar av olika kvalité har jag valt att sätta en fast prislista för olika typer av reparationer exklusive reservdelar (undantaget standardslang vid punktering). Du som kund bestämmer själv vilken kvalitet du vill ha på dina reservdelar och kan därmed påverka priset. 
Det händer dock ibland att man stöter på problem som ej förutsetts innan jobbet påbörjades, såsom fastrostade skruvar och muttrar, trasigt hjullager etc., vilket kan göra att tiden som bokats inte räcker till.  Då kontaktas alltid kunden för rådgivning och får själv fatta beslut kring hur mycket pengar som den vill lägga ut på sin cykel. 
 
Vid bokning kan du välja att boka en viss tid, t.ex 30 min eller 60 min. För att du som kund ska lättare förstå vad som ryms inom t.ex en halvtimmes ska jag försöka lista upp hur lång tid saker normalt sett tar (om man inte stöter på problem, som nämnts ovan):
 
Montering av:
Hjulreflexer: 1 min
Ringklocka/belysning batteridriven(om fästen redan finns)/pedaler: ca 2 min
Sadel/handtag: ca 5 min
Stöd: ca 10 min
 
Punktering: 10-20 min beroende på växelsystem och bromstyp
 
Byte av:
Kedja och bakdrev/bromsvajer och bromsklossar/cykelkorg: 15-20 min
 
Justering av:
Bromsar fram eller bak: ca 5 min
Interna växlar: ca 5 min
Externa växlar: 15-30 min
 
Standard service: ca 25-30 min
 
OBS: Vid jobb utanför mitt närområde (Klostergården, Järnåkra och Nilstorp) debiteras en framkörningsavgift på 100 kr inkl. moms. Minsta debitering för utfört arbete är 100 kr.
 
De bokningsbara tiderna kan ibland vara längre än vad som egentligen behövs, detta för att ge mig lite luft i schemat till transport mellan olika kunder.
 

 

Kontakt

Besöksadress:

Klostergårdens cykelservice

Att: Björn Andersson

Virvelvindsvägen 4 P

22226 Lund

Postadress:

Klostergårdens cykelservice

Att: Björn Andersson

Sunnanväg 14 G

222 26 Lund

Telefon: 046-123450 eller 0734-29 28 30

Det är ok att skicka ett sms och be mig ringa upp. Skriv dock gärna vad för typ av cykelproblem du behöver hjälp med.

Eller skicka e-post till mig så hör jag av mig så fort jag kan.  bjorn@lagadincykel.se

Du kan även skicka meddelande till mig via min facebooksida: www.facebook.com/lagadincykel

Skriv till mig