— Lastcyklar & Lådcykel hos Klostergårdens i Lund

Nedan ser ni en lista på vilka lådcyklar och lastcyklar vi kan erbjuda. Varför ska man då köpa sin lådcykel / lastcykel via Klostergårdens cykelservice istället för att beställa direkt via nätet? Jo, fördelen är att du har en fysisk plats att gå till med din cykel om något problem skulle uppstå. Vi håller givetvis samma pris som Cargobike of Sweden och Babboe gör i deras egna webbshoppar, både gällande cyklar och reservdelar. Dessutom finns möjligheten att utnyttja vår mobila cykelverkstad, även för ex.vis den 3-månaders service som alltid ingår vid köp av cykel och lastcykel.

Vissa har två hjul, andra har tre hjul. Oavsett vad man letar efter så kan vi hjälpa er med ert köp av lådcykel ( faktiskt även om det inte är något vi säljer själva). Vi älskar att prata om lådcyklar och lastcyklar, så tveka inte på att höra av er. Telefonnummer och mailadress för vidare kontakt finns längst ned på sidan.

Läs vår korta info om varje märke och följ länkarna för att komma till tillverkarnas egna hemsidor för mer info samt att se alla tillbehör och tillval som man kan göra till varje cykel. När ni sedan börjar ha ett hum om vad ni är ute efter så hjälper vi er vidare.

OBS: just nu är det upp till 16 veckors leveranstid på vissa modeller. 

WINTHER

URBAN ARROW

BAKFIETS NL

BABBOE

CARGOBIKE OF SWEDEN

MONARK CARGO


Finansieringslösning via Resurs Bank. Upp till 36 månaders räntefri avbetalning.

Winther

Winther gör lätta lastcyklar av hög kvalité och levereras fullt monterade till slutkund direkt från deras fabrik i Danmark. Här intill ser ni den mångsidiga modellen Cargoo med ett dussintal olika möjligheter vad gäller stolar, bänkar, babyskydd osv. En lådcykel perfekt för familjelogistik!

Kan även fås i en renodlad transport-version utan bänkar och sittplatser, med ett snyggt regnskydd för lådan.

Priser från 25600kr* för modeller utan el-assist och från 40950kr* för modeller med el-assist.

Mer info hittar ni här: https://www.wintherbikes.com/

Winther Cargoo finns ej att provcykla i Lund just nu, dock kan vi lösa provcykling i Klagshamn utanför Malmö.

*priser styrs av valutakursen i Euro ( € ), priser inkl moms.


Urban Arrow

En av de största på marknaden för lastcyklar har satsat fullt ut på två hjul. Här hittar ni allt från familjemodeller, som Family här på bilden, till rena arbetsfordon som Craft, Cargo och Tender. Avslappnad upprätt sittställning.

Priser från kr* och uppåt, beroende på modell och tillbehör. 

Urban Arrow Family Performance finns att provcykla!

Mer info om de olika modeller som finns hittar ni här:

https://www.urbanarrow.com/

*priser styrs av valutakursen i Euro ( € ), priser inkl moms.

Till Bakfiets NL kan vi, utöver originalkapell och regnskydd, även erbjuda produkter från Clarijs. De tillverkar cykelväskor, kapell, regnskydd mm som passar de flesta cyklar. Deras utbud hittar ni här: Clarijs Fietstassen

Bakfiets NL

Brukar ses som kungen av tvåhjuliga lastcyklar för familjebruk och Bakfiets NL har en lång tradition av transportcyklar av olika modeller. Här finns både två- och trehjuliga varianter, cyklar för logistik och hantverkare och till och med en Rickshaw-modell för cykeltaxi! Hög kvalité och avslappnad skön nederländsk sittställning, lite som att cykla på en damcykel. Finns både med och utan elmotor.

Bakfiets NL Long finns att provcykla!

Hör av er så berättar vi mer.

Priser från 23990kr* för billigaste modellen utan elmotor och 41990kr* och uppåt för modeller med elmotor.

Mer info hittar ni här: https://www.bakfiets.com/

*priser styrs av valutakursen i Euro ( € ), priser inkl moms.

Babboe

En av Sveriges största på lastcykel-marknaden, byggd med familjen i tanken och som alla Nederländska cyklar enligt tradition: att minimera underhållet och bygga robust. Här finns, precis som hos många andra, flertalet modeller med både 2 och 3 hjul. Vissa är till och med specialanpassade för den nordiska marknaden. Babboe har även modeller för hundägare, modeller som passar hantverkare och logistikföretag m.m. 

Babboe Curve E Swedish Edition finns att provcykla. Hör av er så berättar vi mer.

Priser från 16995kr* för billigaste modellen utan elmotor och 28999kr* och uppåt för modeller med elmotor.

Mer info hittar ni här: https://www.lastcykel.se

*priser styrs av valutakursen i Euro ( € ), priser inkl moms

Babboe Mini Mountain
Babboe Mini Mountain

CargoBike of Sweden

Ett av Sveriges äldsta och största lastcykelföretag, kungen på den svenska marknaden sett till marknadsandelar. Deras modell DeLight är en bra familjecykel för de som inte har möjlighet att spendera 40-50 tusen på en lastcykel. Kan vara en bra instegscykel om man är ny i lastcykelvärlden, så att säga. DeLights nya lillebror CargoBike Flex är en modell som släpptes i september 2021 och har tre viktiga uppgraderingar: helgjutna fälgar i aluminium ( inga problem med trasiga ekrar alltså! ), ny mjukare och snyggare form på lådan och ett nydesignat kapell. Ett fynd som kliver in mitt emellan Classic och DeLight. Finns även i Dog-version. CargoBike of Sweden har även modeller för hundägare, stor låsbar låda, modeller med två hjul, transportcyklar och budcyklar, cafécyklar m.m.

CargoBike Flex finns inte att provcykla just nu!

CargoBike DeLight kostar 36995kr och är bland deras dyraste cyklar. Flex kostar 29995 kr. 

Mer info hittar ni här: https://www.cargobikeofsweden.se/


Alla ovanstående cykelmärken erbjuds via direktförsäljning till företag, byggherrar, bostadsrättsföreningar, ekonomiska föreningar osv.

Ovanstående cykelmärken kan även säljas till privatpersoner, men alla cyklar finns inte att provcykla i dagsläget ( se text ovan vad som gäller för varje märke) utan man bör veta på ett ungefär vad man vill ha. Kanske har man haft en likadan cykel tidigare eller provcyklat en liknande cykel på annat håll. Vissa märken har sina egna nätverk för att kunna provcykla deras cykelmodeller. 

Hör av er via mail vid intresse!

Finansiering finns via avbetalning upp till 36 månader hos Resurs Bank