— Lastcyklar —

BLACK IRON HORSE

WINTHER

URBAN ARROW

BAKFIETS NL

BABBOE

CARGOBIKE OF SWEDEN


Finansieringslösning via Resurs Bank. Upp till 36 månaders räntefri avbetalning.

Black Iron Horse

Black Iron Horse - The Pony

The Pony är en bakhjulsstyrd lastcykel tillverkad i Danmark. Black Iron Horse värnar om sitt danska ursprung och vill hålla hela sin tillverkning i Köpenhamn. Lådan i plast är helt tillverkad av återvunnen plast och just hållbarhet och miljö ligger varmt om hjärtat hos Black Iron Horse. Kapellet är designat och sytt i Danmark. The Pony är utrustad med Shimano Steps 6100 mittmotor, hydrauliska bromsar fram och bak, integrerad belysning, smart förvaringsfack och det finns fler smarta tillval att göra. Vi kan erbjuda denna cykeln via ett samarbete med Rasmus Ottosen (a.k.a @cargobikestar på Instagram) i Malmö och Black Iron Horse i Köpenhamn. En fri service ingår och utförs av vår mobila cykelverkstad, dvs. ni kan få den servicen utförd hemma hos er!

Maila: info@lagadincykel.se eller hör av er direkt till Rasmus via hans Instagram-konto för mer information, priser och provcykling.


Winther

Winther gör lätta lastcyklar av hög kvalité och levereras fullt monterade till slutkund direkt från deras fabrik i Danmark. Här intill ser ni den mångsidiga modellen Cargoo med ett dussintal olika möjligheter vad gäller stolar, bänkar, babyskydd osv. Perfekt för familjelogistik!

Kan även fås i en renodlad transport-version utan bänkar och sittplatser, med ett snyggt regnskydd för lådan.

Priser från 25600kr* för modeller utan el-assist och från 40950kr* för modeller med el-assist.

Mer info hittar ni här: https://www.wintherbikes.com/

*priser styrs av valutakursen i Euro ( € ), priser inkl moms.


Urban Arrow

En av de största på marknaden för lastcyklar har satsat fullt ut på två hjul. Här hittar ni allt från familjemodeller, som Family här på bilden, till rena arbetsfordon som Craft, Cargo och Tender. 

Priser från 49590kr* och uppåt, beroende på modell och tillbehör.

Mer info om de olika modeller som finns hittar ni här:

https://www.urbanarrow.com/

*priser styrs av valutakursen i Euro ( € ), priser inkl moms.

Bakfiets NL

Brukar ses som kungen av lastcyklar och har en lång tradition av transportcyklar av olika modeller. Här finns både två- och trehjuliga varianter, cyklar för logistik och hantverkare och till och med en Rickshaw-modell för cykeltaxi! Hög kvalité och avslappnad skön nederländsk sittställning, lite som att cykla på en damcykel. Finns både med och utan elmotor.

Hör av er så berättar vi mer.

Priser från 23990kr* för billigaste modellen utan elmotor och 41990kr* och uppåt för modeller med elmotor.

Mer info hittar ni här: https://www.bakfiets.com/

*priser styrs av valutakursen i Euro ( € ), priser inkl moms.

Babboe

En av Sveriges största på lastcykel-marknaden, byggd med familjen i tanken och som alla Nederländska cyklar enligt tradition: att minimera underhållet och bygga robust. Här finns, precis som hos många andra, flertalet modeller med både 2 och 3 hjul. Vissa är till och med specialanpassade för den nordiska marknaden. Babboe har även modeller för hundägare, modeller som passar hantverkare och logistikföretag m.m. 

Hör av er så berättar vi mer.

Priser från 16 995kr* för billigaste modellen utan elmotor och 25 499kr* och uppåt för modeller med elmotor.

Mer info hittar ni här: https://www.lastcykel.se

*priser styrs av valutakursen i Euro ( € ), priser inkl moms

Babboe Mini Mountain
Babboe Mini Mountain

CargoBike of Sweden

Ett av Sveriges äldsta och största lastcykelföretag, kungen på den svenska marknaden sett till marknadsandelar. Deras nya modell DeLight är en bra familjecykel för de som inte har möjlighet att spendera 40-50 tusen på en lastcykel. Kan vara en bra instegscykel om man är ny i lastcykelvärlden, så att säga. CargoBike of Sweden har även modeller för hundägare, stor låsbar låda, modeller med två hjul, transportcyklar och budcyklar, cafécyklar m.m.

CargoBike DeLight kostar 31995kr och är bland deras dyraste cyklar.

Mer info hittar ni här: https://www.cargobikeofsweden.se/


Alla ovanstående cykelmärken erbjuds via direktförsäljning till företag, byggherrar, bostadsrättsföreningar, ekonomiska föreningar osv.

Ovanstående cykelmärken kan även säljas till privatpersoner, men det finns ingen möjlighet att provcykla i dagsläget, utan man måste vara säker på vad man vill ha, kanske har man haft en likadan cykel tidigare eller provcyklat en liknande cykel på annat håll. Vissa märken har sina egna nätverk för att kunna provcykla deras cykelmodeller. 

Hör av er via mail vid intresse!

Finansiering finns via avbetalning upp till 36 månader hos Resurs Bank