Vanliga frågor

Måste jag lämna ut min nyckel till dig?

Både JA och NEJ. JA: oftast måste du låsa upp din cykel åt mig så jag kan jobba med den eller om du vill kan du lämna din nyckel till mig. NEJ: Jag har egna cykellås så att jag kan låsa din cykel med mitt eget lås om du inte vill lämna ut din nyckel.

Min cykel är ju låst i vårt cykelförråd. Hur ska du kunna komma åt den?

Vi träffas och jag tar hand om din cykel för stunden. När den är färdig kontaktar jag dig och återlämnar cykeln.

Om du måste laga något som tar lite längre tid, kommer min cykel då att stå isärskruvad på gatan eftersom du inte har någon verkstadslokal?

Nej. De flesta reparationer går att utföra på plats. Om jag måste avbryta ett arbete pga t.ex. oväntade problem så kan jag endera ta hem din cykel till mig (för att fortare kunna jobba med den om det t.ex behövs beställas hem nya reservdelar) eller lämna kvar den hemma hos dig. Det kommer vi överens om på plats, om något sådant skulle inträffa. 

Hur betalar jag?

Du kan betala kontant, med bank- eller kreditkort samt med swish. Swishbetalning är att föredra om du inte är på plats när reparationen utförs.