WEBSHOP

Jag är återförsäljare av Merida cyklar och hela deras utbud som finns att nå via www.merida.se 
Alla cyklar och elcyklar som finns i Meridas webshop kan du få levererade till mig på Klostergårdens cykelservice. Du använder koden: Klostergården som kampanjkod i varukorgen för att kunna välja Klostergårdens cykelservice som utlämningsställe. Jag monterar givetvis ihop din cykel åt dig helt gratis och om du behöver hjälp med något i framtiden gällande den cykel du köpt via Merida/Klostergårdens cykelservice så kan du vända dig till mig! Tryggt och bra. 
 

Elcykel:

Du kanske vill cykelpendla till jobbet och ändå slippa komma till jobbet blöt av svett. Du kanske vill minska dina koldioxidutsläpp. Du kanske vill få lite lagom motion och mycket frisk luft. 

Så om du går i tankar att köpa en elcykel och vill satsa på en elcykel av kvalitet, titta till utbudet av elcyklar på www.merida.seHör av dig till mig så ska vi se om vi kan ordna ett bra pris.

Kontakta mig om ni vill ha ytterligare information. 

Glöm inte att ange Klostergården som kampanjkod när du beställer, så kan du välja Klostergårdens cykelservice som utlämningsställe.

 

Merida ger två års garanti på alla sina varor. De ger även livstidsgaranti på alla Merida cykelramar. Vid köp av en E-green elcykel kan man registrera sig på www.e-green.se och erhålla en extra kapacitetsgaranti för batteriet. Läs mer på   https://www.e-green.se/registrera/ 

 

Jag säljer även cyklar och elcyklar av märket Ideal. Dessa cyklar byggs i Grekland och håller hög kvalitet. Elcykeln Orama 353 D8 fick mycket bra betyg (18 av 20) när tidningen "Allt om elcyklar" testade den nyligen.

Ni kan se utbudet av Ideal-cyklar här: https://www.idealcyklar.se

Kontakta mig för beställning.